söndag, januari 18, 2009

Gäddfärs

Åter dags för ett kulinariskt inlägg. Vi har ju tack vare min svåger tre ton gädda i frysen. Det gick alldeles utmärkt att göra fiskterrine på den. Recept: Fiskfärs Förvånande matigt. Några skivor, romsås och kanske sallad och bröd och man blev utmärkt mätt.

Igår blev det Paella. Noterar att många recept anger rosmarin som en viktig ingrediens, vilket jag aldrig har använt.

Till detta: ett pålitligt rödtjut. Om plånboken är väl tilltagen finns ju alltid Pär Nuders favoritvin Allesverloren eller Brown Brothers.

Igår såg vi på Simpsons. Där hade grannen Flanders blandat en drink på rom, bourbon och cassis de dijon. Och jajamen - internet är oändligt - här finns det recept! Lovar att återkomma om jag någon gång provsmakar detta.

1 kommentar:

Mamman på väg sa...

Du glömde dillen!! Den stoppade jag i på eget bevåg, ju. Och tala om att det är en bra idé att faktiskt se till att få bort benen innan... Men god blev den.