söndag, november 25, 2007

Jaga tomma ytor

Det är bara Lake Wobegon som har lugna veckor. Här i Tvåstadsområdet slår nyheter ned som bomber.

Härom morgonen hade de anställda på dagis hittat vitsippor ute i skogen. "Det vore väl något att skriva om". När jag vänligt påpekade att vi kanske hade annat att fylla spalterna med så skrattade de och sa "ah, du vill bara skriva om Bandidos och sånt!" Detta sagt med både värme och ironi.

Tove fyllde år och fick en ny MP3-spelare med radio och diktafon. Men mer värt att uppmärksamma var den kolapaj som vi serverade på födelsedagsfest igår med grannarna. Botten av Maryland Cookies och smör. Ett lager mörk kola (jag brände första omgången) med kakao och ett lager med ljus kola med vit choklad. Vi var sex vuxna och sex barn - den gick inte åt. "Mycket mäktig" - snodd från reklamomslag runt senaste Allt om mat. Som förövrigt i sin stora genomgång av Systembolagets sortiment höjer Torus till skyarna - obegripligt. Det finns annat att dricka. Förra helgen var vi på trettioårsfest och konstigt nog så var vi tre av varandra oberoende personer som pratade öl och sade "Innis & Gunn - den är bra!". Läs mer här. Snuskigt dyr, men läser man om produktionsprocessen så förstår man.

Förövrigt har jag haft första träningspasset med Wargöns IK:s "P00" som det heter inom idrottsvärlden. Vi lärde dem vikten av att jaga tomma ytor. Nästa gång tar jag med en pärm, som Tommy Söderberg. Lite gles uppslutning, men tydligen hade vi konkurrens av en annan sport som också är stor i grannskapet.

För er som undrar: ett avgassystem till en Citroen C5 kostar 1 600 kronor. Bilen låter som en riktig Vargöbil = raggarbil, så i morn får vi slå en signal till verkstan ....

Detta är bäst just nu:





(Ida Maria: Oh My God)


... und der Tag verschwand im Dunkel ...

Inga kommentarer: